groene_beuk

Wat kost een beukenhaag per meter?

Ontdek de betaalbare schoonheid van onze beukenhagen. Wij bieden u transparante prijzen en uitgebreide zorginstructies voor een prachtige haag in uw tuin.

Als je beukenhagen wilt aanschaffen voor een mooie, volle haag is het natuurlijk interessant om te weten hoeveel een beukenhaag per meter gaat kosten. Wij, van Beuken-haagspecialist vertellen je in deze blog wat de kosten van een haag ongeveer gaan zijn.

Bereken de prijs per meter met de calculator

Met onze handige beukenhaag calculator bereken je gelijk hoeveel beukenhagen je nodig hebt voor de gewenste haag. Kies uit een rode beukenhaag of groene beukenhaag. Voeg vervolgens de afmetingen en het aantal rijen in en wij berekenen de kosten voor jouw gewenste haag. Wil je ook gelijk beukengrond meebestellen? Geen probleem, in de calculator heb je ook gelijk de mogelijkheid om deze erbij te kiezen. Op basis van onze ervaring, berekenen wij hoeveel aanplantgrond je voor jouw gekozen haag nodig gaat hebben.

Na het kiezen van de gewenste beukenhaag krijg je gelijk een overzicht. Is dit overzicht naar wens? Voeg de producten dan gelijk toe aan je winkelwagen.

Hieronder vind je alvast een overzicht van onze meest populaire producten:

Kosten beukenhaag afhankelijk van factoren

De kosten voor een beukenhaag kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder zullen we een aantal van deze factoren bespreken en hoe ze de prijs van een beukenhaag beïnvloeden.

  • Grootte: Een van de belangrijkste factoren die de prijs van een beukenhaag beïnvloeden, is de grootte van de haag. Een grotere haag zal duurder zijn dan een kleinere haag.
  • Aantal planten: Het aantal planten dat nodig is voor de haag speelt ook een rol in de prijs. Hoe meer planten er nodig zijn, hoe hoger de prijs zal zijn.
  • Levering of afhalen: Als je ervoor kiest om de beukenhagen af te leveren komen er geen kosten bij. Om de bezorging thuis af te laten leveren rekenen we verzendkosten.
  • Grondwerk: De aanplantgrond die je wellicht nog nodig hebt voor het planten van de beukenhagen is ook van invloed op de prijs.
  • Onderhoud: De kosten voor het onderhoud van de beukenhaag kunnen ook een factor zijn, afhankelijk van de grootte en soort haag.

 

Prijsinformatie per maat

  • Kleine Beukenhaag (40-60 cm): Vanaf €0,70 per stuk
  • Medium Beukenhaag (60-100 cm): Vanaf €1,50 per stuk
  • Grote Beukenhaag (100-200 cm): Vanaf €2,50 per stuk

 

Aanplantservice

Bij elke bestelling ontvangt u gedetailleerde plantinstructies om uw beukenhaag de beste start te geven.

Bestel jouw beukenhaag online

Zodra je weet hoeveel een beukenhaag per meter gaat kosten kun je eenvoudig online bestellen. Kom je de planten liever afhalen? Dat kan! Kom maandag t/m zaterdag langs in onze kwekerij in Zundert. Heb je vragen over onze haagplanten of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meidoorn    haagbeuk    groene_beuk

Products not found.

Artikel delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Andere berichten

Verschil haagbeuk en beukenhaag

Verschil haagbeuk en beukenhaag

Beuken en haagbeuken, twee bomen die vaak worden verward, maar toch zo verschillend zijn. Beide bomen zijn prachtige aanwinsten voor je tuin, maar hebben andere