Bezorgen/Afhalen

Bezorging van beukenhagen

De Beuken-haagspecialist bezorgt op dinsdag t/m vrijdag. Zodra je een bestelling plaatst bij de Beukenhaag-specialist krijg je de keuze om uw bestelling te laten leveren of om deze zelf te komen halen. Kies je ervoor om de bestelling te laten leveren dan heb je de mogelijkheid om een gewenste leverdatum invoeren. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Helaas is de gewenste leverdatum niet bindend, al zullen wij hier wel ons uiterste best voor doen. We streven ernaar de planten binnen 2 werkdagen te leveren.

Wij rekenen vaste bezorgkosten €72,60 (incl. BTW) binnen heel Nederland. M.u.v. de volgende postcodes worden de bezorgkosten per bestelling berekend:

  • 1791 t/m 1795
  • 1899
  • 8881 t/m 8897
  • 9161 t/m 9164
  • 9166 en 9989

Afhalen van beukenhagen

Afhalen kan uiteraard ook van maandag t/m zaterdag bij onze kwekerij . Dit kun je aangeven bij het afrekenen. De afhaallocatie is in Zundert (Noord-Brabant).

Retourneren

Je hebt het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van het product de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden en het geleverde product te retourneren, mits ongebruikt, onveranderd en indien mogelijk voorzien van zijn originele labels, verpakkingen etc. De verzendkosten in verband met het retourneren zijn in dat geval voor eigen rekening.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.