Beukenhaag kwekerij Zundert

Beukenhaag kwekerij Zundert

Welkom bij Beuken-haagspecialist, dé expert in beukenhagen in Zundert. Ontdek ons uitgebreide assortiment van rode en groene beuken, perfect voor elke tuin. De Beuken-haagspecialist is de meest betrouwbare beukenhaag kwekerij in Zundert. Bij ons ben je verzekerd van volle, gezonde planten van topkwaliteit.

Met veel passie en aandacht kweken wij met ons team haagplanten voor de particulier en hovenier. In onze webshop vind je een totaalpakket aan haagplantsoen. Wij zijn specialisten  in de beukenhaag en haagbeuk. Bekijk al onze haagplanten in de webshop en bestel eenvoudig online! Wij leveren je bestelling aan huis of je kunt je bestelling afhalen in onze kwekerij gelegen in Zundert. Ontdek ons assortiment.

Onze beukenhaag varianten

Rode Beuk (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’): Een prachtige haag met rood-paarse bladeren die in elk seizoen kleur aan je tuin geeft.

Groene Beuk (Fagus sylvatica): De klassieke keuze voor een dichte, groene haag die in de herfst prachtig verkleurt.

Beukenhagen afhalen of bestellen in Zundert

Woon je in de buurt van Zundert? Wees vrij om langs te komen! Al onze beukenhagen en haagplanten worden met liefde gekweekt in onze kwekerij in Zundert. Doordat al onze planten vers uit de kwekerij komen en snel geleverd worden, kunnen wij je verzekeren van volle, gezonde planten. In ons assortiment vind je alle haagplanten die je zoekt voor in de tuin. Bekijk onze:

 

 

Nieuwsgierig naar al onze planten? Bekijk ons volledig aanbod haagplanten. De benodigde toebehoren zoals meststof en aanplantgrond vind je ook op onze site.

 

beukenhaag_ziektes    beukenhaag_snoeien    Meidoorn

Aanplant- en verzorgingstips

  • Beste Planttijd: Plant je beukenhaag van oktober tot april voor optimale groei.
  • Bodemvereisten: Beukenhagen gedijen het best in goed doorlatende, vruchtbare grond.
  • Snoeiadvies: Snoei je beukenhaag minstens één keer per jaar voor een gezonde en dichte groei.

Beukenhaag bestellen

Het inschatten van de hoeveelheid benodigde beukenhagen voor een volle haag kan erg lastig zijn. Gebruik daarom onze beukenhaagcalculator. Vul de gewenste hoogte en lengte van de beukenhaag in en wij bereken de rest. De rekentool laat direct de benodigde beuken zien. Voeg de bestelling toe aan je winkelwagen en bestel direct. Je hebt de keuze om de bestelling thuis te laten leveren of bij ons af te halen in onze kwekerij in Zundert. Wil je meer informatie over het planten van de beukenhaag? Bekijk onze blog.

Waarom kiezen voor Beuken-haagspecialist?

  • Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen en verzorgen van je beukenhaag.
  • Duurzaamheid: Wij kweken onze beuken met respect voor de natuur en het milieu.
  • Persoonlijke Service: Wij bieden persoonlijk advies en ondersteuning, van selectie tot aanplant.

Heb je vragen over onze haagplanten? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze blog. Wij helpen je graag verder.