Beukenhaag kwekerij Zundert

Beukenhaag kwekerij Zundert

De Beuken-haagspecialist is jouw beukenhaag kwekerij in Zundert.

Met veel passie en aandacht kweken wij met ons team haagplanten voor de particulier en hovenier. In onze webshop vind je een totaalpakket aan haagplantsoen. Bekijk al onze haagplanten in de webshop en bestel eenvoudig online! Wij leveren je bestelling aan huis of je kunt je bestelling afhalen in onze kwekerij gelegen in Zundert. Ontdek ons assortiment.

 

Beukenhagen afhalen in Zundert

Al onze beukenhagen en haagplanten worden met liefde gekweekt in onze kwekerij in Zundert. Doordat al onze planten vers uit de kwekerij komen en snel geleverd worden, kunnen wij je verzekeren van volle, gezonde planten. In ons assortiment vind je alle haagplanten die je zoekt voor in de tuin. Bekijk onze:

 

 

Nieuwsgierig naar al onze planten? Bekijk ons volledig aanbod haagplanten. De benodigde toebehoren zoals meststof en aanplantgrond vind je ook op onze site.

 

Beukenhaag bestellen

Het inschatten van de hoeveelheid benodigde beukenhagen voor een volle haag kan erg lastig zijn. Gebruik daarom onze beukenhaagcalculator. Vul de gewenste hoogte en lengte van de beukenhaag in en wij bereken de rest. De rekentool laat direct de benodigde beuken zien. Voeg de bestelling toe aan je winkelwagen en bestel direct. Je hebt de keuze om de bestelling thuis te laten leveren of bij ons af te halen in onze kwekerij in Zundert. Wil je meer informatie over het planten van de beukenhaag? Bekijk ons plantadvies.

 

Beuken-haagspecialist Zundert

Bij de Beuken-haagspecialist zijn we gespecialiseerd in het kweken van beuken (Fagus sylvatica) en haagbeuken (Carpinus betulus). Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je 100% garantie geven dat je een haag van goede kwaliteit ontvangt. Heb je vragen over onze haagplanten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.